Busts for lingerie

BUSTES

U BEVINDT ZICH HIER:

Een buste is een uitstekende keuze als u weinig ruimte heeft voor een volledige paspop of als u een specifiek kledingstuk of accessoire wilt presenteren. Ruime keuze voor mannen en vrouwen.

FIGUREN

De perfecte buste voor u

Of u nu op zoek bent naar een elegante vrouwelijke positie of een sportieve mannelijke, Bonami in België heeft de paspop buste die u zoekt. Een mooi gemaakte bustevorm met de juiste pasvorm vestigt de aandacht op het product dat u in de kijker wilt zetten en hoopt te verkopen Een kledingstuk, lingerie, een handtas, armband of sjaal krijgt met een bustevorm de aandacht die het verdient. Onze ervaren beeldhouwers weten precies hoe ze duurzame bustes moeten ontwerpen, creëren, vervaardigen en op maat maken. Wij kunnen een specifieke persoonlijkheid toevoegen aan een mannequin buste vorm voor uw winkel. 

Elke vorm, kleur en maat is mogelijk. Dat is onze professionaliteit!

Neem contact met ons op

Bonami's team is er om u te helpen met elk type van duurzame mannequin op maat. Wij stemmen het perfecte prototype af op uw ideeën. Kom langs in onze showroom en ervaar onze knowhow van paspoppen op maat. Bent u geïnteresseerd om uw merk een niveau hoger te tillen? Laten we eens praten over wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Stuur ons een e-mail via info@bonami.be, bel ons op het nummer +32(0)93250513 of vul ons gemakkelijk te gebruiken contactformulier in.

U wenst een buste , Bonami maakt het mogelijk.  

Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur.