top of page

✔ Verschillende stoffen en kleuren

✔ Makkelijk te gebruiken

✔ 4 manieren van presenteren

Kids mannequin different ages

Etalagepoppen voor kinderen

Ben je op zoek naar paspoppen voor kinderen? Deze paspoppen zijn de ideale manier om de aantrekkingskracht van kinderen te tonen en hun outfits tot leven te brengen. Bonami, gevestigd in België, is hier om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop je kinderkleding en accessoires etaleert. Ontdek hier hoe wij uw kledingbusiness een boost kunnen geven.

Welke groothandel kleermaker bustes zoekt u?
Vestig de aandacht op een mooie handtas, een elegante blouse of een complete outfit met onze kleermakerbuste kan u eindeloos etaleren. Kies de stof, kleur en afwerking die uw interesse heeft. Wij garanderen u dat de kledingvitrine in uw winkel een heel andere uitstraling krijgt met de paspoppen van Bonami. Vertel onze gespecialiseerde ontwerpers en beeldhouwers wat u nodig heeft en zij worden in een handomdraai creatief. Misschien bent u meer geïnteresseerd in een volledige etalagepop of een abstracte etalagepop? Ook dat is mogelijk! 

Kids busts
Kids mannequins in different skin colours

U krijgt maar één kans om een klant te overtuigen van uw collecties. Uw collectie verdient de best mogelijke presentatie. De enthousiaste professionals van Bonami staan voor uw klaar om u te helpen bij de juiste keuze van etalagepop. Wilt u met ons in contact komen? Deel uw persoonlijke gegevens via ons formulier, stuur ons een e-mail via info@bonami.be of bel ons gewoon op +32(0)93250513. Wij zorgen ervoor dat uw etalagepoppen passen bij uw winkel!

bottom of page