top of page
banner lingerie.jpg

BUSTES

U BEVINDT ZICH HIER:

Een buste is een uitstekende keuze als u weinig ruimte heeft voor een volledige paspop of als u een specifiek kledingstuk of accessoire wilt presenteren. Ruime keuze voor mannen en vrouwen.

FIGUREN

Al onze collecties zijn mogelijk in elke RAL-kleur

Hoe maken we onze bustes

Of u nu op zoek bent naar een elegante vrouwelijke houding of een sportieve mannelijke, Bonami in België heeft de mannequin buste die u zoekt. Een mooi gemaakte bustevorm vestigt de aandacht op de kledij dat u in de kijker wilt zetten. Bent u op zoek naar een originele manier om mooie lingerie te etaleren? Of wilt u een accessoire dat de show steelt? Onze bustes zijn perfect geschikt voor accessoires en lingerie. Al onze ervaren beeldhouwers weten precies hoe ze borstbeelden moeten ontwerpen, creëren en vervaardigen. Wij kunnen een specifiek soort persoonlijkheid toevoegen aan een mannequin buste vorm.

Neem contact met ons op

Bonami's team staat klaar om u te helpen met bustes. Wij stemmen het perfecte type af op uw commercieel ideeën. Kom langs in onze showroom en ervaar onze kennis over bustes. Bent u geïnteresseerd om uw lingeriemerk of -label op te waarderen met accessoires? Laten we eens praten over wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Stuur ons een e-mail via info@bonami.be, bel ons op het nummer +32(0)93250513 of vul ons gemakkelijk te gebruiken contactformulier in. U wenst een mannequin buste vorm, Bonami maakt het mogelijk.  

bottom of page