top of page
U BEVINDT ZICH HIER:
pol3-1-3000x1874-.jpg

FUTURE
DUURZAME 
COLLECTIE

Duurzame etalagepoppen

Wist je dat duurzame etalagepoppen het potentieel van je winkel echt kunnen maximaliseren? Het is ons dagelijks doel om design en duurzaamheid samen te brengen. Het combineren van hoge kwaliteit, uniek design met een op maat gemaakte pasvorm en duurzaam materiaal was een uitdaging. Na verschillende jaren van onderzoek en ontwikkeling creëerden we bij Bonami het ideale duurzame materiaal, Bonplast, voor onze toekomstige etalagepoppen. Met onze duurzame en milieuvriendelijke etalagepoppen die uw publiek boeien en een onvergetelijke indruk achterlaten, zult u zich zeker onderscheiden van de massa.

De vele voordelen van onze duurzame
etalagepoppen

Bonami, ons bedrijf gespecialiseerd in etalagepoppen en gevestigd in België, biedt milieuvriendelijke etalagepoppen voor elk type klant. Waarom zou je vertrouwen op onze ervaring met duurzame etalagepoppen? Onze duurzame etalagepoppen zijn:

  • 100% recyclebaar

  • Lichtgewicht, wat resulteert in efficiënt en gemakkelijk aankleden

  • Gemaakt van onbreekbaar en duurzaam materiaal, waardoor markering en beschadiging uitgesloten zijn

  • Gemaakt met een magnetisch verbindingssysteem, wat resulteert in eenvoudig aankleden

3D.jpg
BONAMI_future_injection_02 Y.jpg

IEDEREEN KAN ZE ZO MAKKELIJK AANKLEDEN

Afneembaar hoofd
AFNEEMBAAR
GEZICHT
Duurzaam magneet systeem
MAGNETISCH SYSTEEM
Makkelijk uit elkaar te halen
EENVOUDIG UIT ELKAAR
TE HALEN
Duurzame afneembare hak
AFNEEMBARE
HAKKEN
Perfecte kuitpen
PERFECTE KUITPEN

Waarom kiezen voor Bonplast?

 

Je vraagt je misschien af waarom Bonplast het materiaal van de toekomst is voor duurzame etalagepoppen. Dat komt omdat het een zeer sterk materiaal is dat ook zeer goed bestand is tegen hitte en kou. Dit is een belangrijke overweging bij verzending door verschillende wereldklimaten. Naast onze heldere versie kunnen onze milieuvriendelijke en duurzame etalagepoppen in vrijwel elke kleur worden gemaakt, van doorschijnend tot volledig ondoorzichtig, waardoor een volledig scala aan effecten mogelijk is.

Bonami_mannequins_sport-insta_edited_edi

Onze milieuvriendelijke etalagepoppen zijn 100% recyclebaar

Omdat Bonplast tot de familie van thermoplasten behoort, is het materiaal van de paspop volledig recyclebaar. De ingrediënten van Bonplast zijn afgestemd op de specificaties van onze milieuvriendelijke etalagepoppen. De metalen magneetsystemen kunnen gemakkelijk worden verwijderd, zodat er heel gemakkelijk een nieuwe etalagepop van kan worden gemaakt, maar ook een kapstok of een ander ontwerp.

Etalagepoppen recyclen

De afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos

Ons high-tech productieproces zorgt ervoor dat de afwerking eindeloos is. Zo wordt het gewenst kleur in de massa gedaan waardoor er nooit schade kan zijn bij vallen. De kleuren kunnen door u als klant bepaald worden alsook kunnen we verschillende transparante kleuren doen. Voor meer informatie contacteer ons.

different finishes

Wij zijn ervan overtuigd dat onze duurzame collectie aan uw wensen zal voldoen. Als u echter niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug

bottom of page