top of page
U BEVINDT ZICH HIER:
Vanity

Lingerie Mannequins

Investeren in lingerie paspoppen is een van de beste manieren om uw aanbod gemakkelijk en mooi te presenteren. Bij Bonami, ons bedrijf gevestigd in België, ontwerpen we de bustevorm of volledige paspop die voldoet aan de normen van uw mooie lingerie. Al onze lingerie etalagepoppen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan stijlen, dus neem een kijkje in onze collectie om uw favoriet te vinden.

Onze lingerie paspoppen zijn de perfecte pasvorm voor uw artikelen

De juiste bh-maat is belangrijk, nietwaar? Waarom kiest u dan niet voor een paspop die speciaal ontworpen is met de juiste maat voor uw lingerie? Is dat niet hetzelfde? Onze prachtige lingerie paspoppen zijn ontworpen met de juiste cup voor het presenteren van uw bh's en wij zorgen ervoor dat het broekje perfect past en niet dubbel zit. Als u geïnteresseerd bent in lingerie mannequins, is het team van Bonami uw perfecte match. Wij luisteren naar de uitstraling die u wilt bereiken in uw etalage of winkel. Van kleur tot afwerkingsmogelijkheden, de mogelijkheden van ons vakgebied zijn eindeloos. Misschien wilt u een volledige vrouwelijke etalagepop? Ook dat is bij ons mogelijk!

Neem contact met ons op

Bonami's team is er om u te helpen met etalagepoppen. Wij stemmen de perfecte paspop af op uw ideeën. Kom langs in onze showroom en ervaar onze kennis van mannequins. Bent u geïnteresseerd om uw winkel op te waarderen? Laten we eens praten over wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur ons een e-mail via info@bonami.be, bel ons op het nummer +32(0)93250513 of vul ons online contactformulier in.

bottom of page