top of page
U BEVINDT ZICH HIER:

Dames etalagepoppen

Prachtig gemaakte vrouwelijke etalagepoppen zorgen ervoor dat klanten uw winkel niet met lege handen verlaten. Er is geen betere manier om een flirterig jurkje, kleurrijke blouse, classy jumpsuit of accessoire te etaleren dan een paspop van het vrouwelijk lichaam. Wij creëren een duurzaam exemplaar dat perfect bij uw visie en winkel past! Welke vrouwelijke etalagepoppen kiest u?

Wij bieden vrouwelijke poppen in elke vorm​

Bent u op zoek naar vrouwelijke mannequins met een volledig lichaam? Bonami, ons bedrijf gevestigd in België, heeft de vrouwelijke etalagepoppen die u nodig hebt! Hier is slechts een korte lijst van wat wij te bieden hebben voor onze mode klanten:

Bent u op zoek naar vrouwelijke etalagepoppen in een sportieve houding? Of een abstract mannelijke mannequin? Vertrouw op onze kennis over dit specifieke vakgebied. U hebt maar één kans om een klant te overtuigen. Daarom verdient uw collectie de best mogelijke presentatie. Al onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar in elke kleur naar wens, volledig afgestemd op uw winkel. Op die manier kunnen al onze klanten de vrouwelijke etalagepoppen naar hun persoonlijke smaak vinden. Bonami gebruikt enkel milieuvriendelijke materialen die goed zijn voor de winkelier en voor het milieu.

Neem contact met ons op

Bonami's team is er om u te helpen met etalagepoppen. Wij stemmen de perfecte paspop af op uw ideeën. Kom langs in onze showroom en ervaar onze kennis van mannequins. Bent u geïnteresseerd om uw winkel op te waarderen? Laten we eens praten over wat wij voor u kunnen betekenen. Stuur ons een e-mail via info@bonami.be, bel ons op het nummer +32(0)93250513 of vul ons online contactformulier in.

Female mannequins collections:
male mannequins
bottom of page