top of page

✔ Duurzaam materiaal

✔ niet-breekbaar

✔ erg licht

Abstracte paspoppen

Etalagepoppen 

voor kledij ​

Een etalagepop past perfect bij de quote 'de eerste indruk telt'. Is er een bepaald kledingstuk of een accessoire dat echt opvalt in uw collectie? Wij hebben een professioneel team van ontwerpers en beeldhouwers, die de perfecte paspop ontwerpen en produceren om als kledingdisplay te gebruiken. Lees verder en leer ons beter kennen!

Ontdek onze mogelijkheden om uw kledij te presenteren op een etalagepop

De duurzame paspopfiguren van Bonami, gevestigd in België, geven elke etalage een meerwaarde. Wij maken het verschil in de mode, voor dames, heren of kinder etalagepoppen. Bekijk onze collecties en kies voor eenvoud, bewegelijke houdingen of trendy opvallende etalagepoppen om te gebruiken in uw etalage en winkel. Onze gepassioneerde ontwerpers geven met hun creaties een nieuwe dimensie aan uw merk en/of winkel.

We hebben alle soorten etalagepoppen voor je etalage

De duurzame etalagepoppen geven elke etalage een upgrade. Of het nu gaat om een complete outfit of alleen een accessoire, wij hebben de juiste etalagepop voor jouw boetiek. Wij maken het verschil in de detailhandel, of u en uw medewerkers nu geïnteresseerd zijn in prachtige vrouwelijke of mannelijke etalagepoppen. Neem een kijkje in onze collecties en kies een klassieke collectie, modern poserende mode etalagepoppen of onze unieke trendy etalagepoppen om te gebruiken in je kleding display. Onze gepassioneerde ontwerpers geven een nieuwe dimensie aan je merk met hun creaties.

WhatsApp Image 2021-04-29 at 15.13.42.jpeg
BONAMI_future_injection_02 Y.jpg

IEDEREEN KAN ZE

GEMAKKELIJK AANKLEDEN

Duurzame paspoppen met afneembaar gezicht
AFNEEMBAAR GEZICHT
Duurzame paspoppen met magneet systeem
MAGNETISCH SYSTEEM
Duurzame paspoppen makkelijk uit elkaar te halen
EENVOUDIG UIT ELKAAR TE HALEN
Duurzame paspoppen met afneembare hakken
AFNEEMBARE
HAKKEN
Perfecte kuitpen voor jouw paspoppen
PERFECTE KUITPEN
1.jpg

De juiste paspop voor jouw etalages

Onze collecties etalagepoppen zijn naar jouw persoonlijke smaak, maar hoe zit het met de kleur, positie en afwerking van de etalagepop voor je winkel? De mogelijkheden van onze mannelijke en vrouwelijke etalagepoppen zijn eindeloos. Elke etalagepop kan in elke kleur worden geleverd, zodat hij perfect bij je winkelconcept past. We hebben nog meer goed nieuws: de nieuwste collecties van onze etalagepop-prototypes zijn milieuvriendelijk gemaakt. Neem een kijkje in onze online catalogus; die geeft je een idee van wat we samen kunnen bereiken!

Neem contact met ons op om samen te werken

We spreken zonder twijfel dezelfde taal in mode. Bent u geïnteresseerd in hoe Bonami u kan helpen meer kleding of accessoires te verkopen? Het begint allemaal met de juiste etalagepop en zijn perfecte pasvorm. Kies uit onze ruime collecties of contacteer ons voor een op maat gemaakte pasfiguur. Vul ons contactformulier in of bel ons op +32(0)93250513. Ons team gaat meteen aan de slag met uw keuzes.

Eénmaal je ermee werkt, wil je niets anders meer.

Niet tevreden, breng ze terug.

bottom of page