top of page

✔ Duurzaam materiaal

✔ Verschillende afwerkingsmogelijkehden

✔ Niet-breekbaar en licht

Bent u op zoek naar een etalagepoppen? Vertrouw op onze expertise in dit specifieke aspect van de detailhandel. Bij Bonami, ons bedrijf gevestigd in België, ontwerpen, creëren en produceren we de op maat gemaakte etalagepoppen die voldoen aan de behoeften van uw visie als het op mode aankomt. Wij bieden steeds de beste duurzame kwaliteit en pasvorm. Heeft u een specifieke vorm of maat in gedachten? Wij kunnen u helpen met een duurzame en onbreekbare etalagepop volledig volgens uw wensen.

Al onze paspoppen op maat zijn in samenwerking met de klant

Of u nu de op maat gemaakte etalagepoppen van Bonami in uw winkel of etalage wenst, investeren in onze etalagepoppen en bustes is altijd een goed idee. Wij hebben mannelijke, vrouwelijke en ontwerpen voor kinderen beschikbaar. Toon sportkleding, een set lingerie of een accessoire op de manier die u wenst. Ontdek onze creativiteit met onze abstracte of realistische etalagepoppen in onze unieke collectie. Pas de RAL-kleur en de afwerkingsmogelijkheden aan die passen bij de uitstraling van uw modieuze winkel en etalage.

Showroom Future summer 16.jpg
Showroom Stars3.jpg

Contacteer ons

U krijgt maar één kans om een klant te overtuigen van uw collecties. Uw collectie verdient de best mogelijke presentatie. De enthousiaste professionals van Bonami staan voor uw klaar om u te helpen bij de juiste keuze van etalagepop. Wilt u met ons in contact komen? Deel uw persoonlijke gegevens via ons formulier, stuur ons een e-mail via info@bonami.be of bel ons gewoon op +32(0)93250513. Wij zorgen ervoor dat uw etalagepoppen passen bij uw winkel!

bottom of page