top of page

✔ Verschillende stoffen en kleuren

✔ Makkelijk aan te kleden

✔ 4 manieren van presenteren

IMG_9965.JPG

Een perfecte pasvorm kan echt het verschil maken in uw winkel of etalage. Heeft u een specifieke look en stijl voor ogen? Bij Bonami, ons bedrijf gevestigd in België, luisteren we naar wat u wilt bereiken. Of u nu een mooie en gezellige trui of een elegante jurk wil uitstallen, onze pasvzal zeker opvallen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Onze pasvorm voldoet aan aan al uw wensen

Onze buste zet een kledingstuk of modieus accessoire echt in de kijker. Hoe beter het artikel tot zijn recht komt, hoe gemakkelijker een klant zal beslissen om te kopen en te genieten van wat u te bieden heeft. Wist u dat onze paspop verkrijgbaar is in verschillende afwerkingsmogelijkheden en RAL-kleuren? Zo garandeert Bonami dat de paspop past bij uw merk, de look en feel van uw winkel of etalage. Niet alleen bustes zijn onze specialiteit, ook volledige vrouwelijke en mannelijke paspoppen maken deel uit van onze collectie.

Bust female green.jpg
insta2.jpg

Contacteer ons

U krijgt maar één kans om een klant te overtuigen van uw collecties. Uw collectie verdient de best mogelijke presentatie. De enthousiaste professionals van Bonami staan voor uw klaar om u te helpen bij de juiste keuze van etalagepop. Wilt u met ons in contact komen? Deel uw persoonlijke gegevens via ons formulier, stuur ons een e-mail via info@bonami.be of bel ons gewoon op +32(0)93250513. Wij zorgen ervoor dat uw etalagepoppen passen bij uw winkel!

bottom of page