top of page
Plus size mannequin size 44

ERIN

ERIN COLLECTION

Wij geloven dat elk lichaam mooi is. Daarom bieden we een reeks etalagepoppen aan voor de grotere maten. Houd van uw lichaam in al zijn vormen! Voor de Erin collectie inspireerden we ons op een sterke vrouw die full-time werkt, maar er toch in slaagt een actief leven te combineren met haar geliefde familie. Erin is altijd mee met de laatste trends en spreekt graag af met vrienden.

HOUDINGEN

HOOFDEN

MAKE-UP EN PRUIKEN

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

HAK

CUPSIZE

EUROPA

180 CM

104 CM

87 CM

112 CM

41

3 CM

100 D

UK / USA

7'1"

41"

34"

44"

6,5 UK - 9 USA

1"

44 D

Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Voetplaat steeds inbegrepen.

AFMETINGEN

We hebben een paspop die bij uw collectie past 

Bij Bonami, ons bedrijf gevestigd in België, hebben we oog voor mode en design. Precies daarom bieden wij etalagepoppen aan voor elke klant in de kleding- of accessoirebranche. Onze paspoppen zijn in elke kleur verkrijgbaar en ook steeds de mogelijkheid zonder hoofd. De glasplaat met kuit-en/of voetpen van de etalagepop wordt altijd meegeleverd. 

 

Een paspop voor uw winkel

Wilt u de mogelijkheden van onze dames etalagepoppen met een maatje meer ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami-team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in , stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op het nummer +32(0)93250513. Vertel ons al je wensen en geniet zelf van de schoonheid van onze paspoppen.     

bottom of page