top of page

✔ Duurzame materialen

✔ Verschillende afwerkingsmogelijkheden

✔ Niet-breekbaar en licht

Bent u op zoek naar een mooie en unieke paspop? Zoek niet verder en bekijk onze collecties. Of u nu op zoek bent naar een klassieke pose of een abstract ontwerp, wij hebben de perfecte etalagepop voor u in voorraad. Bekijk onze collectie paspoppen en ontdek de paspop die het best bij u past.

Wij hebben een paspop die bij uw collectie past

Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Precies daarom bieden wij personaliseerbare etalagepoppen voor elke klant in de kleding- of accessoire sector. Onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar volledige poppen of in een bustevorm met een unieke eigen positie. Al onze collecties en in het oog springende pasvormen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingsmogelijkheden en kleuren. De voetplaat van de etalagepop is altijd inbegrepen. Hebben we uw interesse gewekt? Bekijk dan onze Fashion King collectie en Fashion Queen collectie of een van onze andere prachtige collecties.

Showroom Future summer 16.jpg
10.jpg

Bestel een etalagepop voor uw winkel

Wenst u de mogelijkheden van onze etalagepoppen te ontdekken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het Bonami team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op het nummer +32(0)93250513. Vertel ons al uw wensen en geniet zelf van de schoonheid van onze etalagepoppen.  

bottom of page