top of page

✔ Verschillende stoffen en kleuren

✔ Makkelijk in gebruik

✔ 4 manieren van presenteren

Verschillende opties van buste in elkaar steken

Wij ontwerpen de vrouwelijke buste vorm die perfect past bij de look van uw dromen. Een vrouwelijke mannequin buste is de perfecte manier om uw collectie in de verf te zetten. Ideaal voor de presentatie van accessoires, juwelen, een gezellige trui of mantel, leuke handtassen of een volledige outfit. Onze vrouwelijke bustevormen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren met de perfecte pasvorm.

 

Neem een kijkje en ontdek onze collectie!

Kies de vrouwelijke buste die bij uw stijl past

Bonami, ons ervaren bedrijf dat gevestigd is in België, luistert naar wat u nodig heeft om uw collecties ten volle te laten schitteren. Onze vrouwelijke buste mannequins zijn perfect geschikt voor kledij en accessoires op te presenteren. Wij bieden een ruime keuze aan afwerkingsmogelijkheden voor uw vrouwelijke buste vorm en een ruime keuze aan kleuren en stoffen om te personaliseren.

cover_edited.jpg
Bust female green.jpg

Contacteer ons voor meer informatie

De ervaring van Bonami in de productie van vrouwelijke bustes spreekt voor zich. Verschillende klanten kwamen reeds naar ons om hulp voor hun projecten. Aarzel niet om meer informatie te vragen over onze aanpak inzake damesfiguren. Wenst u de mogelijkheden te bespreken voor bustes voor uw winkel? Stuur ons dan een e-mail naar info@bonami.be, bel ons +32(0)93250513 of vul het contactformulier in om met ons contact op te nemen. Neem zeker een kijkje op onze website om alle mogelijkheden te bekijken van bustes. We leveren de beste service voor uw bustes.

Eénmaal je ermee werkt, wil je niets anders meer.

Niet tevreden, breng ze terug.

bottom of page