top of page
Clothing display for women

FEMIA

FEMIA HIGH HEELS COLLECTIE

Kledij bepaalt mee uw uitstraling. Niets geeft een vrouw echter een zelfzekerder gevoel als een paar elegante hakken. De FEMIA HIGH HEELS etalagepoppen laten een verpletterende eerste indruk na. Uw collecties springen nog meer in het oog door de mooie vrouwelijke benen van de FEMIA HIGH HEELS paspoppen.

FIGUREN

HOUDINGEN

AFMETINGEN

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

EUROPA

187 CM

87 CM

62 CM

87 CM

38

UK / USA

6'14"

34"

24"

34"

4,5 UK - 7 USA

Afneembare hak 10 cm
Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Inclusief voetplaat.

We hebben een paspop die bij uw collectie past 

Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Precies daarom bieden wij etalagepoppen aan voor elke klant in de kleding- of accessoirebranche. Onze paspoppen zijn in elke kleur verkrijgbaar. De glasplaat met kuit-en/of voetpen van de etalagepop wordt altijd meegeleverd. Bij deze collectie kunnen de hoge hakken (10 cm) makkelijk worden afgehaald.

 

Een paspop voor uw winkel

Wilt u de mogelijkheden van onze dames etalagepoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami-team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in , stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op het nummer +32(0)93250513 . Vertel ons al je wensen en geniet zelf van de schoonheid van onze paspoppen.     

bottom of page