top of page

✔ Verschillende houdingen

✔ Verschillende afwerkingsmogelijkheden

✔ Alle RAL kleuren zijn mogelijk

Duurzame paspoppen overtrokken in stof

Mannelijke paspoppen

Onze volledige heren paspoppen geven de uitstraling van uw winkel een extra dimensie. Een inspirerende display zorgt voor een duidelijk beeld van hoe uw kledij gedragen kan worden. Onze volledige heren etalagepoppen kunnen in een kleur naar keuze gespoten worden of overtrokken met stof naar keuze en kleur. Lees verder en kom meer te weten over verschillende herencollecties.

We hebben een grote keuze aan verschillende heren mannequins


Niet alle mannelijke herenpaspoppen zien er hetzelfde uit. Bonami, ons bedrijf in België, heeft de juiste houdingen en pasvorm beschikbaar voor uw kledij. Een sportieve houding of eerder een casual paspop... de mogelijkheden op vlak van heren (en dames) etalagepoppen zijn eindeloos. Wij gebruiken alleen de meest milieuvriendelijke materialen om een duurzame productie te garanderen. Wenst u iets op maat? De ontwerpers van Bonami staan klaar om u hierbij te helpen.

9_edited.jpg
2%20(3)_edited.jpg

Contacteer ons voor uw heren paspop

Neem contact met ons op voor al uw vragen over onze heren collecties. Bel ons op +32(0)93250513 of laat uw gegevens achter via ons contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Het professioneel team van Bonami heeft de oplossing voor uw winkel!

bottom of page