top of page
Sustainable male window mannequin with makeup and wig

FUTURE

MANNEQUIN

MAKE-UP EN PRUIK

FUTURE DUURZAME COLLECTIE

Onze FUTURE MANNEQUIN, een combinatie van uitstekende kwaliteit en uniek design dat een pasvorm op maat biedt met volledig duurzaam materiaal. Deze 100% recycleerbare etalagepop is niet-breekbaar en licht van gewicht. Gebruik makend van een innovatief magnetisch systeem om nog makkelijker aan te kleden. In elk RAL kleur mogelijk met hand geschilderde make-up.

HOUDINGEN

TECHNISCHE INFO

AFMETINGEN

EUROPA

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

191 CM

89 CM

77 CM

97 CM

42

UK / USA

75"

35"

30"

38"

10 UK - 10,5USA

Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Voetplaat steeds inbegrepen.

Wij hebben de juiste etalagepop voor uw collectie  
Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Daarom bieden wij mannequins aan voor elke klant in de kleding- of accessoire sector. Onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar in alle huidskleuren en pruiken en make-up kunnen volledig op maat worden gemaakt. De voetplaat en kuitpen voor de paspop zijn altijd inbegrepen. Deze paspoppen zijn naast het feit dat ze duurzaam zijn, ook heel makkelijk in gebruik. Ze kunnen niet breken, zijn erg licht en makkelijk aan te kleden dankzij de innovatieve systemen. Dezelfde collectie is ook verkrijgbaar voor dames! Ontdek onze duurzame dames met make-up en pruiken.


Een paspop voor uw winkel
Wilt u de mogelijkheden van onze duurzame heren paspoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op +32(0)93250513. Ook steeds welkom na afspraak in onze showroom in Aalter. 

bottom of page