top of page

✔ Duurzaam circulair materiaal

✔ niet-breekbaar en erg licht

✔ 100% recycleerbare paspoppen

Mannequins

voor uw etalage

Veel shoppers en professionals in de modewereld zullen het ermee eens zijn dat een etalagepop het verschil kan maken in uw etalage. Kledij die veel aandacht verdienen, passen perfect bij onze duurzame etalagepoppen om in uw winkel te gebruiken. Hebben we uw aandacht? Lees verder en ontdek waarom wij het bedrijf zijn dat u nodig heeft wanneer u opzoek bent naar manieren om uw etalage en winkel met een etalagepop te verbeteren

Wij hebben een paspop voor elke etalage

Uw winkel verdient een etalage met mooie etalagefiguren om uw collecties in de kijker te zetten. Bonami, ons bedrijf gevestigd in België, heeft voor iedereen in de moderetail een oplossing op maat. Onze collecties hebben voor elke persoonlijke smaak iets. Maar wat met de kleur, houding en afwerking voor uw etalage? Vertrouw op ons, de mogelijkheden van onze heren en dames paspoppen zijn eindeloos. We hebben nog meer goed nieuws: de nieuwste collecties van onze etalagepoppen zijn volledig duurzaam. We bieden zelfs de mogelijkheid aan voor duurzame kapstokken. Bonami weet precies wat u moet doen als u geïnteresseerd bent in paspoppen voor uw etalage.

nieuwsbrief.jpg
DSC_61142_edited.jpg

Wenst u meer informatie?

Wij weten dat u maar één kans krijgt om indruk te maken op een klant met uw etalages en paspoppen. De ervaring en passie van ons team spreekt voor zich. Wij gaan tot het uiterste om elke klant te helpen met het vinden van de perfecte etalagepop voor in uw winkel of etalage. Bel ons op +32(0)93250513, stuur ons een email naar info@bonami.be of laat uw persoonlijke gegevens achter via het online contactformulier op onze website. Wij contacteren u zo snel mogelijk.

bottom of page