top of page

✔ Duurzaam materiaal

✔ Verschillende afwerkingsmogelijkheden

✔ Recycleerbare paspop

Etalagepoppen

voor uw etalage

De juiste mannequins in uw etalage kunnen klanten overhalen om uw kledij te kopen waar ze een oogje op hebben.  Het is niet alleen mogelijk om een specifiek kledingstuk onder de aandacht te brengen, het zorgt ook voor uw klanten voor inspiratie om een perfecte outfit samen te stellen. Of het nu gaat om een complete outfit of alleen een accessoire, wij hebben de juiste oplossingen voor uw winkel. Ontdek waarom wij van Bonami de perfecte match zijn voor uw etalage met mannequins

We hebben alle soorten etalagepoppen voor uw etalage

De professionele ontwerpers van Bonami, ons bedrijf gevestigd in België, weten precies hoe u een etalage kan transformeren met de juiste etalagepoppen. Onze nieuwste dames en heren paspoppen worden gemaakt via een geautomatiseerd en proper productieproces. Net als u willen wij met Bonami het verschil maken in de modewereld. Precies daarom gebruiken wij alleen de meest duurzame materialen bij het maken van een etalagepop voor uw winkel. Neem een kijkje in onze online catalogus, het geeft u een idee van wat de mogelijkheden allemaal kunnen zijn.

nieuwsbrief.jpg
BONAMI_future_injection_02 Y.jpg

IEDEREEN KAN ZE

GEMAKKELIJK AANKLEDEN

Duurzame paspoppen met afneembaar gezicht
AFNEEMBAAR GEZICHT
Duurzame paspoppen met magneetsysteem
MAGNETISCH SYSTEEM
Duurzame paspoppen makkelijk in elkaar te steken
EENVOUDIG UIT ELKAAR TE HALEN
Duurzame paspoppen met afneembare hiel
AFNEEMBARE
HAKKEN
Perfecte kuitpen voor paspoppen
PERFECTE KUITPEN
04_Nino_plastic_collagecombined_edited_edited.jpg

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Verschillende ketens en winkels hebben al onze professionele visie ervaren als het gaat over etalagepoppen. Heeft u een vraag voor ons, of wilt u gewoon aan de slag om de etalage van uw winkel aantrekkelijker te maken? Bel ons op +32(0)93250513, vul het contactformulier in of stuur ons een e-mail op info@bonami.be. U heeft maar één kans om indruk te maken op uw klanten, dus maak er gebruik van! Wij helpen u graag met elk type etalagepop voor uw winkel.

bottom of page