top of page

✔ Verschillende stoffen en kleuren

✔ Makkelijk te gebruiken

✔ 4 manieren van presenteren

Sport figures mannequins

Mannequins outdoor

Wil je investeren in mannequins die outdooractiviteiten weergeven? Trek meer klanten naar je winkel door unieke kleding en accessoires te tonen voor dat sportieve gevoel. Bij Bonami, gevestigd in België, ontdek je alle mogelijkheden.

Welke groothandel kleermaker bustes zoekt u?
Vestig de aandacht op een mooie handtas, een elegante blouse of een complete outfit met onze kleermakerbuste kan u eindeloos etaleren. Kies de stof, kleur en afwerking die uw interesse heeft. Wij garanderen u dat de kledingvitrine in uw winkel een heel andere uitstraling krijgt met de paspoppen van Bonami. Vertel onze gespecialiseerde ontwerpers en beeldhouwers wat u nodig heeft en zij worden in een handomdraai creatief. Misschien bent u meer geïnteresseerd in een volledige etalagepop of een abstracte etalagepop? Ook dat is mogelijk! 

Sport bust for accessories

U krijgt maar één kans om een klant te overtuigen van uw collecties. Uw collectie verdient de best mogelijke presentatie. De enthousiaste professionals van Bonami staan voor uw klaar om u te helpen bij de juiste keuze van etalagepop. Wilt u met ons in contact komen? Deel uw persoonlijke gegevens via ons formulier, stuur ons een e-mail via info@bonami.be of bel ons gewoon op +32(0)93250513. Wij zorgen ervoor dat uw etalagepoppen passen bij uw winkel!

bottom of page