top of page
Headerbeeld_omnia_Fall_BI5A3331-1.jpg

OMNIA

REALISTIC

OMNIA REALISTIC COLLECTIE

De OMNIA REALISTIC collectie bestaat uit vijf verschillende houdingen. Elke etalagepop wordt gekenmerkt door haar bescheiden, maar toch vrouwelijke uitstraling. Door haar realistische gezicht integreert deze collectie paspoppen zich tijdloos in uw winkelinrichting en etalage. Haar pasvorm sluit naadloos aan bij uw nieuwe collectie jurken, jeans, blouses en T-shirts.

HOUDINGEN

HOOFDEN

AFMETINGEN

EUROPA

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

187 CM

84 CM

62 CM

92 CM

38

UK / USA

6'

34"

24"

36"

4,5 UK - 7 USA

Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Voetplaat steeds inbegrepen

Wij hebben de juiste etalagepop voor uw collectie  
Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Daarom bieden wij mannequins aan voor elke klant in de kleding- of accessoire sector. Onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en pruiken en make-up kunnen volledig op maat gemaakt worden. De voetplaat en voet-en/of kuitpen voor de paspop zijn altijd inbegrepen. 


Een paspop voor uw winkel
Wilt u de mogelijkheden van onze dames etalagepoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op +32(0)93250513. Ook steeds welkom na afspraak in onze showroom in Aalter. 

     

bottom of page