top of page

✔ Verschillende stoffen en kleuren

✔ Makkelijk te gebruiken

Verschillende mogelijkheden van een buste met stof

✔ 4 manieren van presenteren

Investeren in groothandel kleermakersbustes is een van de makkelijkste manieren om uw etalage of winkel een complete metamorfose te geven. Bent u niet helemaal zeker waar te beginnen? Bij Bonami, ons bedrijf gevestigd in België, bieden wij de mogelijkheden om groothandel bustes te ontwerpen en te produceren die passen bij de producten die u wilt verkopen. Leer hieronder meer over onze prachtige collectie.

Welke groothandel kleermaker bustes zoekt u?
Vestig de aandacht op een mooie handtas, een elegante blouse of een complete outfit met onze kleermakerbuste kan u eindeloos etaleren. Kies de stof, kleur en afwerking die uw interesse heeft. Wij garanderen u dat de kledingvitrine in uw winkel een heel andere uitstraling krijgt met de paspoppen van Bonami. Vertel onze gespecialiseerde ontwerpers en beeldhouwers wat u nodig heeft en zij worden in een handomdraai creatief. Misschien bent u meer geïnteresseerd in een volledige etalagepop of een abstracte etalagepop? Ook dat is mogelijk! 

Tailor Bust plus size.jpg
plus size bust in fabric

U krijgt maar één kans om een klant te overtuigen van uw collecties. Uw collectie verdient de best mogelijke presentatie. De enthousiaste professionals van Bonami staan voor uw klaar om u te helpen bij de juiste keuze van etalagepop. Wilt u met ons in contact komen? Deel uw persoonlijke gegevens via ons formulier, stuur ons een e-mail via info@bonami.be of bel ons gewoon op +32(0)93250513. Wij zorgen ervoor dat uw etalagepoppen passen bij uw winkel!

bottom of page