BANNER TEST WEBSITE.jpg

FUTURE
MANNEQUIN
BRUTE AFWERKING

Onze FUTURE MANNEQUIN, een combinatie van uitstekende kwaliteit en uniek design dat een pasvorm op maat biedt met volledig duurzaam materiaal. Deze 100% recycleerbare etalagepop is niet-breekbaar en licht van gewicht. Gebruik makend van een innovatief magnetisch systeem om nog makkelijker aan te kleden. Afwerking in brute materie met afneembaar gezicht om van look te veranderen

HOUDINGEN

FINISH WITH WOODEN ARMS

TECHNISCHE INFO

TECHNISCHE INFO

EUROPE

MATEN

UK / USA

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

188 CM

84 CM

62 CM

91 CM

38

74"

33"

24"

36"

5,5 UK - 7,5 USA

Wij hebben de juiste etalagepop voor uw collectie  
Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Daarom bieden wij mannequins aan voor elke klant in de kleding- of accessoire sector. Onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en kunnen overtrokken worden in verschillende stoffen en kleuren. De voetplaat en kuitpen voor de paspop zijn altijd inbegrepen. Deze paspoppen zijn naast het feit dat ze duurzaam zijn, ook heel makkelijk in gebruik. Ze kunnen niet breken, zijn erg licht en makkelijk aan te kleden dankzij de innovatieve systemen. Dezelfde collectie is ook verkrijgbaar voor mannen! Ontdek onze duurzame heren collectie in brute afwerking.


Een paspop voor uw winkel
Wilt u de mogelijkheden van onze vrouwelijke duurzame etalagepoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op +32(0)93250513. Ook steeds welkom na afspraak in onze showroom in Aalter.