Well-known female mannequins with flower

SHIKI

Scherpe hoeken en gladde oppervlakten zijn stille ooggetuigen van Bieke Hoet's visie die de SHIKI collectie van paspoppen bepaalden. SHIKI is het Japanse woord voor geraffineerde schoonheid, heldere indrukken en poëtische zuiverheid.

HOUDINGEN

HOOFDEN

ACCESSOIRES

EUROPA

MATEN

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

187 CM

87 CM

62 CM

87 CM

38

UK / USA

6'14"

34"

24"

34"

4,5 UK - 7 USA

Afneembare hak.
Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Voetplaat steeds inbegrepen.

Zelfde collectie, ook mogelijk voor mannen, bekijk onze Shiki mannencollectie.

We hebben een paspop die bij uw collectie past 

Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Precies daarom bieden wij etalagepoppen aan voor elke klant in de kleding- of accessoirebranche. Onze paspoppen zijn in elke kleur verkrijgbaar. De glasplaat met kuit-en/of voetpen van de etalagepop wordt altijd meegeleverd. Bij deze collectie kunnen de hoge hakken makkelijk worden afgehaald. Dezelfde collectie is ook verkrijgbaar voor mannen! Ontdek onze Shiki heren.

 

Een paspop voor uw winkel

Wilt u de mogelijkheden van onze dames etalagepoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami-team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in , stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op het nummer +32(0)93250513 . Vertel ons al je wensen en geniet zelf van de schoonheid van onze paspoppen.