top of page
Male mannequin for suits

SUIT

SUIT COLLECTIE

Wat geeft een man zelfvertrouwen? Een maatpak. We ontwierpen deze SUIT-collectie speciaal voor maatpakken door zijn perfecte pasvorm. Deze mannequin drukt een unieke persoonlijkheid uit die door elk pak wordt weerspiegeld. Vertel ons het verhaal dat u wilt vertellen en deze collectie zal ervoor zorgen dat uw verhaal wordt verteld volgens uw stijl. 

HOUDING

AFMETINGEN

EUROPE

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SHOE SIZE

192 CM

91 CM

77 CM

88 CM

43

UK / USA

75"

35"

31"

35"

8,5 UK - 10 USA

Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Voetplaat steeds inbegrepen.

Wij hebben de juiste etalagepop voor uw collectie  
Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Daarom bieden wij mannequins aan voor elke klant in de kleding- of accessoire sector. Onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar in alle kleuren. De voetplaat en voet-en/of kuitpen voor de paspop zijn altijd inbegrepen. Deze paspop is speciaal ontworpen voor kostuums, dankzij zijn perfecte pasvorm.


Een paspop voor uw winkel
Wilt u de mogelijkheden van onze heren etalagepoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op +32(0)93250513. Ook steeds welkom na afspraak in onze showroom in Aalter. 

bottom of page