top of page

✔ Duurzaam materiaal

✔ Verschillende afwerkingsmogelijkheden

✔ Niet-breekbaar en licht

Etalagepoppen voor groothandel benadrukken een complete look met nieuwe items in uw collectie. Bij Bonami, ons ervaren bedrijf gevestigd in België, hebben we wat nodig is om een oplossing te creëren voor elke zaak met een passie voor mode. Onze groothandels etalagepoppen zijn verkrijgbaar in verschillende houdingen, RAL-kleuren en afwerkingsmogelijkheden. We hebben zelfs nog meer goed nieuws: al onze bustes en mannequins zijn te koop aan een betaalbare prijs. Bekijk onze collecties en kies uw favoriet. 

Wij ontwerpen groothandels etalagepoppen voor elke detailhandelaar

Afhankelijk van het product dat u in de kijker wilt zetten; de opties van onze groothandels etalagepoppen zijn eindeloos. Laten we eens een kijkje nemen naar de verschillende mogelijkheden:

Maar dat is nog niet alles! Misschien bent u op zoek naar mannelijke etalagepoppen of een display met een specifieke afwerking? Bij Bonami doen we er alles aan om de groothandels etalagepoppen te maken die u nodig heeft voor uw winkel of etalage.

Showroom Future summer 16.jpg
Shoot showroom 10.jpg

Contacteer ons voor meer informatie

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze paspoppen? Neem gerust contact op met ons team van experts . Vul het online contactformulier in , stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons via het nummer +32(0)93250513 om aan de slag te gaan. Wij geven u graag betrouwbaar advies over de juiste paspoppen voor uw winkel!

bottom of page