top of page
Omnia EGM head.jpg

OMNIA

OMNIA COLLECTIE

Bij onze Omnia Male-collectie kiest u uit vier houdingen. Ze hebben een bescheiden, maar toch mannelijke uitstraling. Gaat u voor Omnia Male? Dan krijgt u eigentijdse paspoppen die uw nieuwe collectie broeken, hemden en T-shirts naadloos omringen. Laat u verbazen door de tijdloze realistische of abstracte gezichten die uw winkelinrichting eruit doet springen.

HOUDINGEN

HOUDINGEN IN STOF

HOOFD

AFMETINGEN

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

EUROPA

187 CM

91 CM

71 CM

99 CM

43

UK / USA

6'14"

38"

30"

38"

8,5 UK - 10 USA

Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Voetplaat steeds inbegrepen.

Dezelfde collectie, ook mogelijk voor dames, bekijk onze Omnia dames collectie.

Wij hebben de juiste etalagepop voor uw collectie  
Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Daarom bieden wij mannequins aan voor elke klant in de kleding- of accessoire sector. Onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en kunnen ook worden overtrokken met linnen of fluweel in verschillende kleuren. De voetplaat en voet-en/of kuitpen voor de paspop zijn altijd inbegrepen. Dezelfde collectie is ook verkrijgbaar voor dames! Ontdek onze Omnia mannequin voor dames.


Een paspop voor uw winkel
Wilt u de mogelijkheden van onze heren etalagepoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op +32(0)93250513. Ook steeds welkom na afspraak in onze showroom in Aalter. 

bottom of page