top of page
Omnia banner.jpg

OMNIA ABSTRACT

OMNIA ABSTRACT COLLECTION

De OMNIA ABSTRACT collectie bestaat uit vijf verschillende houdingen. Elke etalagepop wordt gekenmerkt door haar bescheiden, maar toch vrouwelijke uitstraling. Door haar abstracte gezicht integreert deze collectie paspoppen zich tijdloos in uw winkelinrichting en etalage. Haar pasvorm sluit naadloos aan bij uw nieuwe collectie jurken, jeans, blouses en T-shirts.

HOUDINGEN

HOOFD

HOUDINGEN MET STOF

AFMETINGEN

EUROPA

UK / USA

Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Voetplaat steeds inbegrepen.

Zelfde collectie, ook mogelijk voor mannen, bekijk onze Omnia mannencollectie.

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

187 CM

84 CM

62 CM

92 CM

38

6'

34"

24"

36"

4,5 UK - 7 USA

Wij hebben de juiste etalagepop voor uw collectie  
Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Daarom bieden wij mannequins aan voor elke klant in de kleding- of accessoire sector. Onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en kunnen ook worden overtrokken met linnen of fluweel in verschillende kleuren. De voetplaat en voet-en/of kuitpen voor de paspop zijn altijd inbegrepen. Dezelfde collectie is ook verkrijgbaar voor mannen! Ontdek onze Omnia heren.


Een paspop voor uw winkel
Wilt u de mogelijkheden van onze dames etalagepoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op +32(0)93250513. Ook steeds welkom na afspraak in onze showroom in Aalter. 

bottom of page