top of page
Plussize window mannequin for womenswear

SHIKI PLUS

SHIKI PLUS COLLECTIE

Uitzonderlijke vrouwelijke lijnen zoals de heuvels die glooien bij dageraad, het resultaat van het gracieuze idee van ontwerpster Bieke Hoet. SHIKI PLUS mannequins geven krachtige silhouetten weer die de echte schoonheid van elke houding van het vrouwelijk lichaam weergeven.

HOUDINGEN

HOOFD

MAAT

SCHOENMAAT

EUROPA

44

39

UK

16

6,5

USA

14

8,5

Afneembare hak
Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Inclusief voetplaat.

AFMETINGEN

We hebben een paspop die bij uw collectie past 

Bij Bonami, ons bedrijf gevestigd in België, hebben we oog voor mode en design. Precies daarom bieden wij etalagepoppen aan voor elke klant in de kleding- of accessoirebranche. Onze paspoppen zijn in elke kleur verkrijgbaar en ook steeds de mogelijkheid zonder hoofd. De glasplaat met kuit-en/of voetpen van de etalagepop wordt altijd meegeleverd. Deze collectie is ook mogelijk voor dames (maat 36), heren en kinderen.

 

Een paspop voor uw winkel

Wilt u de mogelijkheden van onze dames etalagepoppen met een maatje meer ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami-team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in , stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op het nummer +32(0)93250513 . Vertel ons al je wensen en geniet zelf van de schoonheid van onze paspoppen.     

bottom of page