Simple male collection with movable arms

SIMPLICITY

Less is more! De SIMPLICITY collectie van BONAMI Mannequins laat u inspireren door hun eenvoud. Deze stijlvolle heren etalagepoppen zijn bijzonder gemakkelijk in gebruik en sluiten seizoen na seizoen naadloos aan bij uw nieuwe collecties en accessoires. Bovendien kan het hoofd van deze paspoppen eenvoudig gedraaid worden voor een subtiele twist.

HOUDINGEN

AFWERKING MET STOF

HOOFDEN

EUROPA

MATEN

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

189 CM

93 CM

81 CM

98 CM

43

UK / USA

6'5"

31"

32"

38"

8,5 UK - 10 USA

Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Voetplaat steeds inbegrepen.

Zelfde collectie, ook mogelijk voor dames, bekijk onze Simplicity damescollectie.

Wij hebben de juiste etalagepop voor uw collectie  
Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Daarom bieden wij mannequins aan voor elke klant in de kleding- of accessoire sector. Onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en kunnen ook worden overtrokken met linnen of fluweel in verschillende kleuren. De voetplaat en voet-en/of kuitpen voor de paspop zijn altijd inbegrepen. Dezelfde collectie is ook verkrijgbaar voor dames! Ontdek onze Simplicity mannequin voor dames.


Een paspop voor uw winkel
Wilt u de mogelijkheden van onze heren etalagepoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op +32(0)93250513. Ook steeds welkom na afspraak in onze showroom in Aalter.