Straight and upright window mannequins

SIMPLICITY

Less is more! De SIMPLICITY collectie laat u inspireren door hun eenvoud. Deze stijlvolle dames etalagepoppen zijn bijzonder gemakkelijk in gebruik en sluiten seizoen na seizoen naadloos aan bij uw nieuwe collecties en accessoires. Bovendien kan het hoofd van deze paspoppen eenvoudig gedraaid worden voor een subtiele twist en is het gezicht afneembaar.

HOUDINGEN

HOUDINGEN MET STOF

HOOFDEN

EUROPA

MATEN

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

183 CM

86 CM

81 CM

95 CM

38

UK / USA

6'

33"

32"

27"

7

Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Voetplaat steeds inbegrepen

Zelfde collectie, ook mogelijk voor heren, bekijk onze Simplicity herencollectie.

Wij hebben de juiste etalagepop voor uw collectie  
Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Daarom bieden wij mannequins aan voor elke klant in de kleding- of accessoire sector. Onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en kunnen ook worden overtrokken met linnen of fluweel in verschillende kleuren. De voetplaat en voet-en/of kuitpen voor de paspop zijn altijd inbegrepen. Dezelfde collectie is ook verkrijgbaar voor mannen! Ontdek onze Simplicity mannequin voor mannen.


Een paspop voor uw winkel
Wilt u de mogelijkheden van onze vrouwelijke etalagepoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op +32(0)93250513. Ook steeds welkom na afspraak in onze showroom in Aalter.