top of page
Haute couture mannequin

TAILOR
BASICS

TAILOR BASICS COLLECTIE

Met zijn houten armen en gemakkelijke pasvorm, is onze TAILOR BASICS collectie een must-have in iedere winkel. De gemakkelijk te verstellen lichaamsdelen maken deze pop bovendien creatief zonder in te boeten aan gebruiksgemak. Daarnaast zorgt de genderneutrale look van de TAILOR BASICS ervoor dat deze etalagepoppen multi-inzetbaar zijn.

HOUDINGEN

HOOFDEN

AFMETINGEN

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

EUROPA

185 CM

87 CM

59 CM

87 CM

38

UK / USA

6'07"

34"

23"

34"

4,5 UK - 7 USA

Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Voetplaat steeds inbegrepen.

Zelfde collectie, ook mogelijk voor heren, bekijk onze Tailor Basics herencollectie.

Wij hebben de juiste etalagepop voor uw collectie  
Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Daarom bieden wij mannequins aan voor elke klant in de kleding- of accessoire sector. Onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en kunnen ook worden overtrokken met linnen of fluweel in verschillende kleuren. De voetplaat en voet-en/of kuitpen voor de paspop zijn altijd inbegrepen. Dezelfde collectie is ook verkrijgbaar voor mannen! Ontdek onze Tailor Basics mannequin voor mannen.


Een paspop voor uw winkel
Wilt u de mogelijkheden van onze vrouwelijke etalagepoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op +32(0)93250513. Ook steeds welkom na afspraak in onze showroom in Aalter. 

bottom of page