top of page
Banner TB.jpg

TAILOR

BASICS

TAILOR BASICS COLLECTIE

Met zijn houten armen en gemakkelijke pasvorm. De TAILOR BASICS collectie is een must-have in iedere winkel. Creativiteit als troef met de eenvoudig te verstellen lichaamsdelen is deze buste erg gebruiksvriendelijk. De genderneutrale look van de Tailor Basics zorgen ervoor dat deze multi-inzetbaar zijn.

HOUDINGEN

HOOFDEN

AFMETINGEN

EUROPA

LENGTE

BORSTOMTREK

TAILLE

HEUPEN

SCHOENMAAT

185 CM

87 CM

59 CM

87 CM

43

UK / USA

6'07"

34"

23"

34"

8,5 UK - 10 USA

Al onze collecties zijn mogelijk in elk RAL-kleur. Voetplaat steeds inbegrepen.

Zelfde collectie, ook mogelijk voor dames, bekijk onze Tailor Basics dames collectie.

Wij hebben de juiste etalagepop voor uw collectie  
Bij Bonami, ons bedrijf in België, hebben we oog voor mode en design. Daarom bieden wij mannequins aan voor elke klant in de kleding- of accessoire sector. Onze etalagepoppen zijn verkrijgbaar in alle kleuren en kunnen ook worden overtrokken met linnen of fluweel in verschillende kleuren. De voetplaat en voet-en/of kuitpen voor de paspop zijn altijd inbegrepen. Dezelfde collectie is ook verkrijgbaar voor dames! Ontdek onze Tailor Basics mannequin voor dames.


Een paspop voor uw winkel
Wilt u de mogelijkheden van onze heren etalagepoppen ontdekken? Aarzel niet om contact op te nemen met het Bonami team, ons bedrijf gevestigd in België. Vul het online contactformulier in, stuur een e-mail naar info@bonami.be of bel ons op +32(0)93250513. Ook steeds welkom na afspraak in onze showroom in Aalter. 

bottom of page